Prin continuarea navigarii pe acest site, sunteti de acord cu politica de cookie.
   RACHETA DE NADIRE FOX SPOMB ALB MARE
   • RACHETA DE NADIRE FOX SPOMB ALB MARE

   RACHETA DE NADIRE FOX SPOMB ALB MARE

   (0) Pareri

   CSM002

    

   Plateste in siguranta cu card (si in rate)

    

   Transport gratuit la 200 lei

    

   Retur produse in 14 zile calendaristice

    

   Consultanta telefonica

   Comanda acum RACHETA DE NADIRE FOX SPOMB ALB MARE

   • Ai o intrebare?

    Click aici pentru a obtine raspunsuri de la clientii care au cumparat acest produs!

   Clasicul  Spomb  negru a fost lansat pentru prima dată în februarie 2010. Câteva luni mai târziu, datorită cererii din partea țărilor cu o vreme extrem de caldă și însorită, s-a produs Spombul alb. Aceasta are aceeași dimensiune, design și calitate ca și produsul original, dar nu se simte cald la atingere în condiții fierbinți. Avantajele folosirii Spombului ca instrument de momeală includ:

   Forma lui aerodinamica (Spomb are o formă de lacrimă), ii permite o deplasare sigura in aer, cu o distanta de distributie de 173m.

   Atunci când Spombul intră în contact cu apa, continutul este eliberat complet, astfel încât să se spală imediat momeala.

   Nu pierde momeli; odată ce bomba este încărcată, deoarece recipientul este închis , nici o momeală nu va ieși până când nu atinge apa și se va deschide.

   Orice momeala  care se potrivește în Spomb poate fi eliminata, inclusiv: - peleți, boilles, cânepă, porumb, mixuri, pâine, carne, viermi și particule etc.

   Toate momelile pot fi încărcate în Spomb fără a fi nevoie să se amestece. Dacă doriți să amestecați bile de momeală la sol, acestea pot fi aruncate cu precizie la o anumită distanță, chiar și într-un interval foarte lung.

   Vântul are un efect foarte mic asupra zborului său din cauza aerodinamicii. Chiar și cu vânt puternic, precizia și distanța sunt remarcabile.

   Pentru condiții meteorologice extreme, vânt puternic și ploaie în față, puteți roti butonul frontal la 180 ° pentru o blocare mai puternica.

   Tijă de curbură recomandată de 4lb - 5lb cu tijă de 15 lb - 45 lb,  greutate descărcată  60g, Încărcat cu porumb, greutate de turnare 180g.

   FOX
   CSM002

   Referinte specifice

   Nu exista pareri inca la acest produs.

   Scrie o parere

   RACHETA DE NADIRE FOX SPOMB ALB MARE

   Scrie o parere

   7 alte produse in aceeasi categorie:

   Intrebari si raspunsuri
   Momentan nu exista nicio intrebare adresata pentru acest produs!
   Daca ai o nelamurire, lasa o intrebare, iar un administrator sau client iti va raspunde!
   Pune o intrebare